08-10-2018

Innovativt boligprojekt ved Cortex Park solgt med bistand fra Bonnesen Advokater

Det ambitiøse og innovative boligprojekt ved Cortex Park i Odense er netop solgt til den svenske kapitalfond Niam for et trecifret millionbeløb. Bonnesen Advokater har været del af projektet fra start og har rådgivet HC Odense Ejendomme A/S i forbindelse med ejendomsudviklingen og selve transaktionen. Salget cementerer det økonomiske fundament i Odense Håndbold, således at klubbens ambitioner fortsat kan indfries.

Aktionærerne i Odense Håndbold iværksatte i 2017 det ambitiøse boligprojekt ved Cortex Park som en ny og innovativ måde at genere kapital til driften af Odense Håndbolds dameligahold. Byggeriet af de 7500 kvadratmeter bolig står nu færdigt, og flere lejere er allerede flyttet ind. Den oprindelige plan for projektet var at beholde det i en periode for løbende at understøtte Odense Håndbold med driftsoverskuddet. Men et attraktivt tilbud har ændret i den oprindelige plan, og boligprojektet er nu solgt til overtagelse den 1. november 2018.

I forbindelse med salget udtaler advokat og partner Jørn Bonnesen: "Vi havde en intention om at drive projektet i nogle år inden et salg. Men da muligheden for et salg, til en for os attraktiv pris, bød sig, så slog vi til og har nu i stedet taget gevinsten på en gang og sikret en god soliditet i vores projekt. Det er fortsat intentionen, at afkastet af den samlede investering skal komme håndboldprojektet til gode de kommende år, og derved bidrage til at indfri klubbens ambitioner om at være i toppen af dansk og europæisk håndbold".

Bag projektet står advokat og bestyrelsesformand i Odense Håndbold, Jørn Bonnesen, Per Jørgensen fra 5E Byg, Ole Pape Jensen fra Vitavia A/S, Erik Nielsen fra Dantaet, Alumeco-grundlæggeren Hans Schweers samt Carsten Skov, der er manden bag BoligGruppen. De er alle aktionærer i Odense Håndbold.

Med afsæt i vores omfangsrige kompetencer og mangeårige erfaring inden for fast ejendom har Bonnesen Advokater, med advokat og partner Jørn Bonnesen og advokatfuldmægtig Christian Geertsen som overordnede rådgivere, bidraget til at sikre en nytænkende og kommercielt holdbar løsning, der vil styrke kapitalgrundlaget i Odense Håndbold.