04-07-2017


Flemming Heden Knudsen starter som selvstændig konsulent hos Bonnesen Advokater

Bonnesen Advokater byder per 1. juli 2017 Flemming Heden Knudsen velkommen som selvstændig konsulent. Derved tilføres huset en yderst stærk kompetence med mangeårig erfaring inden for ledelses- og finansiel rådgivning.

Flemming Heden Knudsen har de sidste 37 år fungeret som statsautoriseret revisor, og de seneste 20 år har han haft en ledende stilling som partner i revisionsfirmaet Deloitte. Han stopper nu sit virke som revisor, og starter som selvstændig konsulent med fokus på ledelsesrådgivning. Flemming er en stærk profil, som besidder omfattende erfaring inden for sit felt, og advokat og partner i Bonnesen Advokater Jørn Bonnesen er overbevist om, at den nye fælles platform vil bidrage positivt til at udvikle og styrke kontoret:

"Med Flemming som en del af kontoret får vi en sjælden kapacitet med stor viden, erfaring og indsigt, som passer godt ind i vores forretning. Jeg har kendt Flemming de sidste 30 år, og vi har i alle årene haft tætte relationer og et godt samarbejde. Vi har altid ønsket at kunne have en fælles platform, hvilket er lykkedes nu - og det er jeg selvfølgelig meget tilfreds med. Derfor er vi utrolig glade for at kunne byde Flemming velkommen i huset."

Flemming har stærke kompetencer inden for skatterådgivning, generationsskifter og virksomhedsopstart og betjener en række fremtrædende og større virksomheder. Derudover er Flemming tilknyttet Syddansk Universitet, hvor han blandt andet arbejder for at styrke CMA-uddannelsen. Som selvstændig konsulent hos Bonnesen Advokater vil han fremover primært beskæftige sig med ledelsesrådgivning, herunder formuepleje, opnåelse af synergi i produktionsvirksomheder samt etablering af virksomheder - primært i EU.  Samtidig fortsætter Flemming sit mangeårige engagement som underviser og censor ved eksamensprojekter inden for skat og afgifter.

 

Læs mere på fyens.dk her.

 

For yderligere oplysninger, kontakt:

Jørn Bonnesen, + 45 40 95 12 44, jb@bonnesen.dk
Flemming Heden Knudsen, +45 20 26 16 94, flemming@heden.eu