13-10-2016

Bonnesen Advokater yder juridisk bistand ved salg af ioGates til amerikanske Broadcast Pix

Danske ioGates, som er en førende innovatør inden for cloud-baseret video produktion, er netop blevet købt af amerikanske Broadcast Pix, som udbyder løsninger og systemer til integreret live produktioner. Bonnesen Advokater har bistået ioGates med juridisk rådgivning i forbindelse med salget.

IoGates har siden 2003 leveret web-baserede værktøjer og løsninger designet til at simplificere arbejdsgangen inden for video produktion. De har således mange års erfaring og har tiltrukket en stor global kundebase på flere markeder, herunder film- og TV produktion, uddannelse, sport og live events.

Amerikanske Broadcast Pix, som er grundlagt i 2002, leverer skræddersyet løsninger til alle former for live produktioner. De har kunder i mere end 110 lande og er førende inden for systemer til integrerede video produktioner til udsendelser, streaming og live events.

Forud for salget er de to virksomheder gået sammen om at udvikle BPNet Media Workflow Management, som er et cloud-baseret IP system designet til at skabe, dele, distribuere og arkivere indhold. Kevin Prince, CEO hos Broadcast Pix, udtaler at IP længe har været en del af deres strategi. Ved købet af ioGates understreger Broadcast Pix deres forpligtelse til cloud-baseret video produktion, og med arkitekterne bag BPNet, som nu bliver en del af Broadcast Pix teamet, vil de fortsætte med at levere cloud-baserede løsninger til deres kunder og lede innovationen i det voksende marked.

Salget betyder, at ioGates teamet bliver en del af Broadcast Pix. Derved er begge parters kompetencer nu samlet under samme tag. Jesper Andersen, CEO hos ioGates, udtaler: "Broadcast Pix er førende på markedet inden for live produktion, og de gør det derfor muligt for os at nå ud til et meget bredere publikum med vores løsninger".

Jesper Andersen og Tobias Steinmann, CTO hos ioGates, udtrykker samtidig stor tilfredshed med salgsforløbet: "Vi er utrolig tilfredse med Bonnesen Advokaters håndtering af de forskellige processer under forløbet. Gennem en lang, men succesfuld, forhandling overfor en hård amerikansk modpart har vi opnået et resultat der gik over vores forventning".

Bonnesen Advokater ønsker Jesper og Tobias stort tillykke med salget og ser frem til et fortsat godt samarbejde.