11-08-2016

Bonnesen Advokater yder juridisk bistand ved salg af Ilse Jacobsen Hornbæk til investeringsselskabet Voluntas

I forbindelse med at Ilse Jacobsen har solgt en del af sit livsværk til investeringsselskabet Voluntas, som har Morten Albæk og Jan Bech Andersen i spidsen, har advokat Martin Holm Land fra Bonnesen Advokater bistået Ilse Jacobsen med juridisk rådgivning under forløbet.

Det succesfulde mode- og livsstilsbrand Ilse Jacobsen Hornbæk, som er grundlagt af Ilse Jacobsen, er især kendt for deres populære gummistøvler og regnjakker. Brandet designer og sælger også sko og tøj, har egne blomsterbutikker, eget spa og en linie af spa- og skønhedsprodukter og forhandles i mere end 25 lande.

Voluntas Investments, som er grundlagt i 2015 af Morten Albæk, tidligere CMO i Vestas, og forretningsmanden Jan Bech Andersen, har nu købt sig ind i designvirksomheden. Voluntas har med sin investering, som er selskabets største til dato, fået 15 procent af aktierne i Ilse Jacobsen Hornbæk A/S.

Udover en kapitalindsprøjtning indtræder Voluntas' administrerende direktør Morten Albæk i bestyrelsen for Ilse Jacobsen Hornbæk. Her skal han være en aktiv partner i udviklingen mod at blive et af de hurtigst voksende højkvalitets modebrands for kvinder i Norden over de næste 3-5 år.

Udover investeringen i Ilse Jacobsen Hornbæk A/S får Voluntas også en andel i ILJA ApS, som er selskabet der driver retail- og butikssalget i Danmark og Skandinavien.

Ilse Jacobsen har et ønske om at udvilke sin forretning og udtaler i en pressemeddelelse:

"Med Voluntas og Morten Albæk får vi ikke blot tilført kapital, men også en vigtig partner som vi forventer at kunne drage nytte af på flere kommercielle områder. Vi skal have styrket vores brand og organisation yderligere for at realisere det potentiale, der ligger i virksomheden bedst muligt. Her er Voluntas' principper om bæredygtighed, meningsfuldhed og diversitet og Morten Albæks kompetencer inden for kommerciel innovation og branding centrale".

Bonnesen Advokater ønsker Ilse Jacobsen stort tillykke med salget og ser frem til et fortsat godt samarbejde fremover.