Bonnesen Advokater søger: Dygtig og ambitiøs Legal Trainee

Hos Bonnesen Advokater søger vi en jurastuderende, der har styr på den faglige værktøjskasse og har mod på udfordrende opgaver i en advokatvirksomhed, der er specialiseret inden for erhvervsretten.

Om stillingen
Som Legal Trainee hos os er du sikret en udfordrende og alsidig hverdag, hvor dit primære ansvar bliver at assistere vores advokater og fuldmægtige med opgaver inden for det erhvervsretlige område for både danske og internationale klienter.

Vores fem faggrupper er Corporate & Commercial, Transaktioner, Fast Ejendom, Insolvens & Rekonstruktion samt Proces - og som Legal Trainee kommer du omkring dem alle sammen.

Du bliver direkte involveret i den praktiske løsning af vores klienters udfordringer, og kommer bl.a. til at udarbejde udkast til processkrifter, selskabsretlige dokumenter og juridiske notater, foretage litteratur- og kildesøgninger og sammensætte materialesamlinger, ligesom du skal stå for inkasso­sager og forberedende møder i retssager.

Vores tætte samarbejde og fælles uddannelses- og efteruddannelsesstrategi med Mazanti-Andersen Korsø Jensen i København sikrer desuden, at vores medarbejdere kan anvende uddannelses- og kursusfunktionerne i København - det gælder for jurister såvel som studenter.

Din hverdag vil byde på et uformelt arbejdsmiljø med dynamiske, ambitiøse og hjælpsomme kollegaer. Udover ansvar, et stærkt fagligt fællesskab og udfordrende opgaver tilbyder vi også en masse sociale arrangementer med gode kollegaer.

Vores studenter arbejder typisk 15-20 timer om ugen. I perioder kan det dog variere i takt med advokaternes arbejdsbyrde. Til gengæld er vi også meget fleksible i forbindelse med dine eksamensperioder, og vi er åbne over for et eventuelt udlandsophold undervejs i studiet.

Ansættelsen er senest pr. 1. februar 2019.

Kvalifikationer
Det er helt afgørende for os, at vi altid leverer den højeste kvalitet i opgaveløsningen. Derfor forventer vi, at du har et solidt fagligt fundament, øje for detaljen og er ansvarsbevidst. Vi forestiller os, at du er bachelorstuderende og f.eks. læser på 6. semester. Du har opnået en bred juridisk viden, men interesserer dig især for det erhvervsretlige område. Faglige og personlige udfordringer motiverer dig, og du går selvstændigt til opgaverne, men er også god til at få et samarbejde til at glide.

Som person er du udadvendt, fleksibel og ansvarsbevidst - og du bevarer smilet i en travl hverdag.

Relevant erfaring fra tidligere studiejobs er kun et plus.

Ansøgningen
Send din ansøgning med CV, karakterudskrift og andre relevante bilag til Simone M. Jørgensen pr. e-mail til smj@bonnesen.dk senest den 7. januar 2019. Vi forventer at afholde samtaler i starten af uge 3.

Vil du vide mere, er du også velkommen til at kontakte advokat Henrik Popp Hansen på telefon 63 14 14 17.