03-10-2018

Bonnesen Advokater rådgiver fynsk investorgruppe om købet af Jensens Food Group A/S

En investorgruppe bestående af fynske erhvervsfolk har købt alle aktierne i restaurantkæden Jensens Bøfhus og vil drive kædens 32 restauranter videre. Bonnesen Advokater har, med advokat og partner Jørn Bonnesen i spidsen, bistået investorgruppen under forhandlingerne og i forbindelse med gennemførelsen af transaktionen.

Med Bonnesen Advokater som juridisk rådgiver blev der i sommeren 2017 sat en rekonstruktion af kæden i gang. Den samme gruppe af fynske investorer, som nu har købt hele restaurantkæden, ydede i efteråret 2017 et ekstraordinært lån til virksomheden. Aktiviteter der ikke skabte værdi blev solgt fra, og underskudsgivende restauranter er blevet lukket. Kæden tæller nu 32 restauranter, der alle bidrager positivt til driften.

Købet er starten på et nyt kapitel for Jensens Bøfhus der, efter en fortsat turnaround proces, ser ud til at få økonomien på rette kurs. "Vi har nu en positiv drift, og med den nye konsolidering og omstrukturering af ejer- og kapitalstruktur bag kæden får vi også ro på bagsmækken" udtaler Jensens Bøfhus' bestyrelsesformand Torben Frigaard Rasmussen.

Med den fremgang der er realiseret hen over sommeren, hvor det er lykkedes at skabe overskud på driften samt øge omsætningen og antallet af gæster, ser den nye ejergruppe stort potentiale for virksomhedens fremtid.