08-12-2017

Bonnesen Advokater fordobler medarbejderantallet

Bonnesen Advokater byder per 1. januar 2018 nye partnere og medarbejdere velkommen i domicilet på Hunderupvej. De 13 nye kolleger medfører næsten en fordobling af antallet af medarbejdere i Bonnesen Advokater og betyder en yderligere styrkelse af vores kompetencer inden for det erhvervsretslige område.

De seneste to år har Bonnesen Advokater arbejdet målrettet med at gøre virksomheden større, mere moderne og spændende som arbejdsplads og samtidig markant styrke dens erhvervsretlige profil. Et led i den strategi er, at sikre den rette sammensætning af kompetencer blandt medarbejdere og i partnergruppen.

"Vi har over de seneste par år haft et skarpt fokus på, hvilken virksomhed og arbejdsplads Bonnesen Advokater skal være fremadrettet. Vores ambition er fortsat vækst, og her er det helt afgørende, at vi har en arbejdsplads, som tiltrækker de dygtigste inden for vores felt, og at vi formår at udvikle dem. Med de nye kolleger om bord styrker vi husets spidskompetencer yderligere, og kombinationen af nye som eksisterende kolleger gør, at vi dækker en både bred og dyb pallette af kompetencer og erfaring inden for erhvervsretten - og alle besidder vi samme fællestræk i form af dedikation, høj faglighed, omhyggelighed og forretningsforståelse" siger advokat og partner Christian Bonnesen.

"Bonnesen Advokater har været på en meget spændende rejse, og vi glæder os til at blive en del af fremtiden. Vi tror på, at den virksomhed, vi nu er med til at skabe, vil kunne noget helt særligt inden for vores branche. Og det vil både komme vores klienter og dygtige medarbejdere til gode." siger advokat og partner Lars Rasmussen.

Udover advokat Lars Rasmussen tiltræder advokaterne Lars Høj Andersson, Henrik Popp Hansen, Annette Petersen, Jeanette Illum-Johansen, Hans Vestergaard, advokatfuldmægtig Louise Gjessing Lund Jensen samt sekretærene Randi Smidt, Birthe Brems, Helle Juul Rasmussen, Pia Buchvardt Clausen, Birgit Larsen og Helle Hahn.

Specialisering er afgørende
Vi anser specialisering inden for erhvervsretten som nøglen til fortsat at kunne levere kvalificeret rådgivning af højeste kvalitet til vores klienter, og specialiseringen sikrer samtidig det rette fokus i alt, hvad virksomheden gør.

Bonnesen Advokaters fem specialer er: Virksomheder & transaktioner, fast ejendom, proces, insolvens & bobehandling samt medarbejdere & sport.

Vi skaber en moderne arbejdsplads
Med tilgangen af 13 nye kolleger er Bonnesen Advokater nu et af de to største erhvervsretlige advokatkontorer i Odense. Derfor er der over et stykke tid blevet bygget om i domicilet på Hunderupvej for at gøre plads til alle medarbejdere og skabe en større og mere moderne arbejdsplads. Der vil desuden blive bygget yderligere 200 kvm. til.

I de kommende måneder vil fokus være på at sikre, at klienterne bliver rådgivet og sagerne løst på samme kompetente vis som altid samtidig med, at alle medarbejdere bliver integreret i virksomheden på både fagligt og menneskeligt niveau. Vores klienter vil opleve, at der nu er endnu flere dygtige mennesker, der kan rådgive dem.


For yderligere oplysninger, kontakt:

Advokat og partner Christian Bonnesen, +45 63 14 14 23, cb@bonnesen.dk.
Advokat og partner Lars Rasmussen, +45 40 10 78 16, lr@bonnesen.dk.


Fakta

  • Bonnesen Advokater består per 1. januar 2018 af 30 medarbejdere. Vi forventer endvidere at ansætte yderligere juridiske medarbejdere inden for de næste tre til seks måneder.
  • Med tilgangen af 13 nye kolleger er Bonnesen Advokater nu et af de to største erhvervsretlige advokatkontorer i Odense med specialistkompetencer indenfor det insolvens- og erhvervsretlige område.
  • Vi forventer at bygge 200 kvm. til vores domicil på Hunderupvej for at gøre plads til alle medarbejdere og skabe en større og mere moderne arbejdsplads.