09-02-2018

Bonnesen Advokater bistår Q-kontrol med købet af Cerfidan

Arbejdsgivernes datterselskab Q-kontrol har købt den landsdækkende kontrolinstans på el, vvs, gas og kloak Cerfidan, og bliver dermed den næststørste kontrolinstans i landet. Advokat og partner Christian Bonnesen og adv.fm. Mark H. Nielsen har ydet juridisk rådgivning i forbindelse med transaktionen i samarbejde med selvstændig konsulent Flemming Heden Knudsen.

Q-kontrol er en kontrolinstans med godkendelser inden for blandt andet el, vvs, kloak, F-gas, Bedre Bolig, vedvarende energi, sikringsområdet og brandsikringsanlæg. Med i købet af Cerfidan, der blandt andet har stor erfaring i håndtering af godkendelser af danske håndværks- virksomheder, følger også en ISO-9001 godkendelse fra DANAK.

Q-kontrol bliver med købet den næststørste kontrolinstans i Danmark, og de har med opkøbet en klar ambition om, at blive den mest attraktive kontrolinstans hvad angår pris, service og kvalitet fortæller Lars Søgaard, direktør i Q-kontrol. I forbindelse med købet af Cerfidan samles alle medarbejdere i Q-kontrols nuværende hovedkvarter i Odense.

Læs om købet i Arbejdsgivernes magasin her.