09-05-2017

Bonnesen Advokater bistår European Properties A/S med salget af Quality Airport Hotel Dan til svenske Midstar AB

European Properties A/S har solgt lufthavnshotellet Quality Airport Hotel Dan til det skandinavisk baserede ejendomsselskab Midstar AB, der har bred erfaring inden for hotelbranchen. Bonnesen Advokater har rådgivet sælger i forbindelse med transaktionen.

Midstar Hotels opererer i hele Norden, og købet af lufthavnshotellet sker efter, at Midstar i sommeren 2016 meldte ud, at man ville ind på det københavnske hotelmarked. Selskabet har ejet og udviklet hoteller siden 2008, og deres portefølje tæller sammenlagt 16 hoteller.

Quality Airport Hotel Dan åbnede i 1963 og ligger fem minutter fra Københavns Lufthavn. Med sine 240 værelser og nyrenoveret lobby og restaurant fremstår hotellet særdeles veldrevet.

European Properties' bestyrelsesformand Ole Friis og hovedaktionær Jens Belling udtrykker tilfredshed med salget af hotellet og processen omkring det:
"Vi er glade for, at det blev Midstar, der købte hotellet, og vi føler os sikre på, at de vil fortsætte den gode udvikling af hotellet. Vi er meget tilfredse med salgsprocessen, og vi har fået god og professionel bistand fra vores rådgivere".

Bonnesen Advokater ønsker European Properties tillykke med salget og ser frem til et fortsat godt samarbejde.