06-03-2017

Ambitiøst og innovativt boligprojekt i Odense tager form med bistand fra Bonnesen Advokater


I april 2017 tages første spadestik til Odense HCs nye ambitiøse boligprojekt, der skal bringe millioner ind i ligahåndbolden. Etableringen af 7500 kvadratmeter bolig er samtidig et tiltag der vil bidrage til byens udvikling og vækst i form af bl.a. 60 nye studie-og ungdomsboliger. Bonnesen Advokater er en del af projektet og bidrager med sin store erfaring inden for ejendomsudvikling og -rådgiving.

Odense HC går nye veje for at styrke økonomien i tophåndbolden på Fyn. Boligprojektet ved Cortex Park, der betegnes som skelsættende, vil fremadrettet have afgørende betydning for videreudviklingen af Odense HCs dameligaprojekt.

Udover at styrke økonomien i Odense Håndbold, er projektet samtidig en involvering i Odense bys udvikling hvad angår investeringer i byudvikling og uddannelse. Området omkring Syddansk Universitet er i rivende udvikling, og Odense har brug for studie- og ungdomsboliger.

De første boliger forventes at stå klar i løbet af sommeren 2017, og fra efteråret 2018 skal projektet begynde at generere penge. Det forventes at projektet vil bidrage med over to millioner kroner årligt til driften af håndboldklubben.

Advokat Jørn Bonnesen, som er aktionær og bestyrelsesformand i Odense HC, står bag projektet sammen med Per Jørgensen fra 5E Byg, Ole Pape Jensen fra Vitavia A/S, Erik Nielsen fra Dantaet, Alumeco-grundlæggeren Hans Schweers samt Carsten Skov, der er manden bag BoligGruppen. De er alle aktionærer og medlem af bestyrelsen.

Bonnesen Advokater er en del af projektet og med afsæt i vores omfangsrige kompetencer og mangeårige erfaring inden for ejendomsudvikling og -rådgivning, har vi bidraget til at sikre en nytænkende og kommercielt holdbar løsning.


Du kan læse mere om det store byggeprojekt på Fyens.dk her.