Jørn Bonnesen
Advokat (H)

Profil

Jørn Bonnesen er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet. Jørn Bonnesen er oprindelig bankuddannet. Jørn Bonnesen har gennem en lang årrække drevet advokatfirmaet Bonnesen & Sandager, ligesom han har været indehaver i Focus Advokater.  I 2004 etablerede Jørn Bonnesen sammen med Bo Tverskov advokatfirmaet Bonnesen Tverskov, som i 2008 er blevet til Bonnesen Advokater.

Jørn Bonnesen arbejder hovedsagligt med selskabsret, virksomhedsoverdragelser og rekonstruktioner. Med sin baggrund i banksektoren har Jørn Bonnesen særlige forudsætninger for at varetage rådgivning med finansielt indhold. Jørn Bonnesen har desuden et mangeårigt indgående kendskab til sportsret, hvor han blandt andet er rådgiver for professionelle fodboldspillere og andre idrætsudøvere, ligesom han fører retssager ved de danske og international sportsdomstole.

Ud over sit virke som advokat besidder Jørn Bonnesen bestyrelsesposter i en lang række selskaber, såvel i lokale selskaber på Fyn som andre steder. Jørn Bonnesen er mangeårig underviser i privatret og formueret, ligesom Jørn Bonnesen jævnligt afholder foredrag.

Bestalling og Møderet:
Advokat 1979.
Møderet for Højesteret.

Medlemskaber: Advokatsamfundet.

Sprog: Engelsk, tysk og skandinaviske sprog.